Tot depèn del punt de vista / Todo depende del punto de vista / Everything depends on your point of view / Tutto dipende dil punto di vista

domingo, 5 de abril de 2009

"Perspectives d'una bulímica"


54 cm x 73cm
(2008)

Després d’una estada de 3 setmanes a New York (Estats Units) vaig decidir de fer aquest quadre. Entre les grans altures i perspectives en grans picats hem va sorgir aquesta idea. Vaig observar que allí, els maniquins, les revistes de moda i altres publicacions o publicitat de moda i de més productes de consum, no es basen en dones extremadament primes, tot el contrari. Apareixen dones amb car i corbes, en definitiva, dones completament normals i boniques. Inclús hi ha maniquins amb culs més grassonets.

Es tracta d’un quadre que critica la societat europea i el seu ideal de dona. Parlo de una de les malalties que, per desgracia, cada cop és més habitual entre els adolescents de tots 2 sexes. Una malaltia que causa dependència, un mal estar psicològic després de cada menjada que sols pot ser superat regurgitant tot l’aliment ingerit. Un pou sense sortida en forma de W.C.


Después de una estancia de 3 semanas en New York (Estados Unidos) decidí hacer este cuadro. Entre las grandes alturas i perspectivas en grandes picados me surgió esta idea. Observé que allí, los maniquíes, las revistas de moda i otras publicaciones o publicidad de moda y de más productos de consumo, no se basan en mujeres extremadamente delgadas, todo lo contrario. Aparecen mujeres con carne y curbas, en definitiva, mujeres completamente normales y bonitas. Incluso havia maniquíes con los culos mas carnosos i exagerados
Se trata de un cuadro que critica la sociedad europea y el su ideal de la mujer. Hablo de una de las enfermedades que, per desgracia, cada vez es mas frecuente entre los adolescentes de los 2 sexos. Una enfermedad que causa dependencia, un mal estar psicológico después de cada comida que solo puede ser superada regurgitando todo el alimento ingerido. Un pozo sin salida en forma de W.C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario